Om os

Niels Johannesen Automobiler repræsenterer en dynamisk bilforretning, som har ligget samme sted i Taastrup siden 2009-  hvor vores passion for biler driver os til at levere en uovertruffen kundeoplevelse. Vi stræber konstant efter at gå det ekstra skridt, så vores kunder føler sig fuldt tilfredse ved bilkøbet. Vi prioriterer værdien af mund-til-mund metoden som den ultimative reklame, og vi mener, at opbygning af goodwill med vores kunder er afgørende for vores succes.

 

Vi afviser kategorisk den praksis, som desværre ofte ses i medierne, hvor bilforhandlere snyder deres kunder. Set ud fra både forretningsmæssige og menneskelige synspunkter anerkender vi, at ærlighed og tillid er grundlaget for langvarige relationer. Vores mål strækker sig langt ud over kortsigtede gevinster – vi har en vision for vores virksomhed, der går ud over enhver form for uetisk adfærd.

 

Niels Johannesen, indehaver af Niels Johannesen Automobiler, bygger på salgserfaring indenfor bilbranchen i over 20 år. Med tidligere engagement i et anerkendt bilhus i København har han praktiseret de samme værdier, som nu præger vores eget firma. 

Nyhed
Peugeot

Peugeot 308

e-THP 130 Active SW
Peugeot 308 e-THP 130 Active SW